Талановита людина талановита у всьому, або "Як у школі мальованки творили"

Напередодні Великого християнського свята Пасхи до нашої школи завітала особлива гостя – телеведуча, співачка, самобутня художниця, письменниця, журналіст, викладач, заслужена артистка України, президент мистецької агенції «Територія А» Анжеліка Рудницька.

Це був дивовижний день. У вестибюлі розгорнулася виставка робіт «Вишиваний Всесвіт Анжеліки Рудницької». Автор розповіла дітям про історію створення картин та про давні символи у народній та авторській вишивці. Далі художниця провела майстер-клас, в ході якого з однаковим завзяттям і учні, і вчителі творили мальованки. Вони вийшли яскравими, різнобарвними, цікавими. Говорили про Україну та її героїв, про українські традиції, про Великдень, згадали символіку кольорів і орнаментів. Було розмальовано майже 100 дерев’яних яєць. Свої творіння діти без вагань вирішили передати нашим захисникам в зоні АТО, адже це важливіше, аніж залишити собі.

/Files/images/Изображение 318.jpg/Files/images/Изображение 073.jpg

Наприкінці дня всіх чекав приємний сюрприз. Анжеліка подарувала мешканцям школи запальний концерт. Він пройшов на одному диханні. Актова зала ледве вмістила усіх бажаючих, а після першої пісні ніхто вже не міг всидіти на місці: танцювали, підспівували та водили хороводи. Співачка представила декілька запальних танцювальних пісень з нової програми. Після концерту Анжеліка Рудницька ще довго спілкувалася з дітьми та щедро роздавала автографи, а вони, в свою чергу, подарували їй на згадку сувеніри та пам’ятний оберіг, виготовлений руками вихованців.

/Files/images/Изображение 512.jpg

Дякуємо за зустріч організаторам - підприємству «ДП «Перемога Нова» та директору школи Наталії Вікторівні Майданік.

Кiлькiсть переглядiв: 388

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 05 Березня 2021

Фотогалерея