Повернутися до звичайного режиму

Найкращий спосіб відпочинку – організований

Літо – це пора розваг, відпочинку, загартування. Найкращий спосіб відпочинку – організований, коли діти мають можливість спілкуватися, змагатися, вдосконалюватися, розвивати свої творчі можливості не стихійно, а під пильним доглядом дорослих. І що важливо - все це відбувається у вільній формі, коли вони мають вибір, можуть гратися, займатися цікавими справами на свій власний розсуд. Романтика, гра, мрія повинні супроводжувати дитину повсякчас. Роль вихователів – спрямовувати енергію та ініціативу дітей у правильне русло.

2 червня відбулося урочисте відкриття табірної зміни у пришкільному таборі «Веселка». 4 загони вишикувалося на урочисту лінійку з цієї нагоди. «Капітошки». «Орлята», «Friends», «Промінчики» − ось так назвали свої загони діти. Кожен загін представив свою назву, девіз, емблему і доповів, що знаходиться в повному складі і готовий до активного відпочинку.

Відкриття табору стало справжнім святом. Адже відомо, що якщо добре розпочнеш, то добре і закінчиш. Із девізом на вустах: «Усміхнись, потисни руку, стань у коло веселкове. Хай летить в дарунок другу щира пісня, добре слово!» діти з щирими посмішками, веселим настроєм зустріли довгожданні літні канікули. Розпочав табірну зміну патріотичний флеш-моб «Перлина Україна»

Начальник табору Валентина Василівна Тищенко ознайомила з орієнтовним планом на весь відпочинковий період, повідомила, які заходи і розваги чекають дітей. Вихованці читали вірші про літо, відпочинок, співали веселих пісень, танцювали. На відкритті були присутні директор навчального закладу Наталія Вікторівна Майданік та заступник начальника табору Олена Петрівна Тесленко, які привітали дітей , побажали гарних вражень і чудового відпочинку.

Свято продовжив невеличкий концерт та інтелектуальна вікторина. Після смачного обіду, була організована святкова дискотека, на якій обиралися найкращі танцюристи дня.

День закінчився гарним настроєм та щирою посмішкою на обличчях дітей. Попереду у дітей багато цікавих і добрих справ.

Кiлькiсть переглядiв: 680

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 05 Березня 2021

Фотогалерея