Про забезпечення підручниками учнів 4 та 7 класів

ДО ВІДОМА БАТЬКІВ УЧНІВ 4 та 7 КЛАСІВ


До шкільної бібліотеки нарешті надійшли підручники для учнів 4-х та 7-го класів. Проте кількість їх недостатня для забезпечення УСІХ учнів.


Наводимо пояснення з цього приводу Міністерства освіти і науки України "Про забезпечення підручниками учнів 4 та 7 класів ЗНЗ", викладене в листі №1/9-21 від 16.01.2016.

У зв'язку з численними зверненнями педагогічної та батьківської громадськості про відсутність підручників у навчальних закладах на весь контингент дітей звертаємо увагу, що згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2015 р №629 «Деякі питання використання у 2015 році коштів, передбачених на видання, придбання, зберігання та доставку підручників і посібників» у 2015 році видання, придбання підручників і посібників для учнів загальноосвітніх навчальних закладів державної та комунальної форми власності здійснено з розрахунку 50 відсотків прогнозованої кількості учнів 4 та 7 класів.

Зобов’язуємо першочергово забезпечити підручниками учнів загальноосвітніх навчальних закладів пільгових категорій із числа дітей-сиріт, дітей-інвалідів, дітей, позбавлених батьківського піклування

Заступник Міністра П.К. Хобзей



Кiлькiсть переглядiв: 447

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 05 Березня 2021

Фотогалерея