Повернутися до звичайного режиму

Підведено підсумки конкурсу на кращу серію цифрових ресурсів

З 1 березня по 10 квітня 2012 року на базі обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників у рамках виставки «Освіта Черкащини – 2012» відбувся конкурс на кращу серію цифрових ресурсів.
Для участі у конкурсі подано 580 комплектів (всього 3255 одиниць) цифрових ресурсів із 25-ти районів та міст області. Від нашої школи на конкурс було представлено 5 робіт - й усі вони відзначені журі. Отже, вітаймо!

Дипломами Головного управління освіти і науки облдержадміністрації як переможці конкурсу на кращу серію цифрових ресурсів, які представили на конкурс матеріали, що мають найбільшу навчально-методичну цінність, можуть бути рекомендовані для впровадження на обласному рівні, нагороджені:

/Files/images/тесленко.gifТесленко Олена Петрівна, учитель математики, за серію цифрових ресурсів з теми «Розв’язування вправ на всі дії з десятковими дробами».

/Files/images/Крамар Н.Г.jpegКрамар Наталія Григорівна, учитель фізики, за серію цифрових ресурсів з теми «Коливання і хвилі»

Грамотою Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників як автора серії цифрових ресурсів, нагороджено

/Files/images/1 ПАВЛОВА О.Д.gifПавлову Олену Дмитрівну, учителя хімії, за серію цифрових ресурсів з теми «Роль хімії в житті суспільства».








Учасники конкурсу, які
отримують довідки про розміщення матеріалів на Черкаському освітянському порталі:

/Files/images/1ДЕРЕВЯНКО н.ю.gifДерев'янко Наталія Юріївна, учитель трудового навчання, за серію цифрових ресурсів з теми «Методичне забезпечення організації проектної діяльності у 10-11 класах. Варіативний модуль «Технологія виготовлення аплікації з текстильних матеріалів та фурнітури»».

Коцар Лідія Дмитрівна, бібліотекар, за серію цифрових ресурсів з теми «Бібліотечні уроки».

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!/Files/images/Вітаємо!.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 608

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 05 Березня 2021

Фотогалерея