ШКОЛА МАЄ ТАЛАНТ!

8 лютого в актовій залі відбувся конкурс "Школа має талант", який давно вже став традиційним. Кожного року на нього з нетерпінням чекають, до нього готуються. І кожного року саме тут відкриваються нові таланти.

У залі не було випадкових людей - усі присутні прийшли вшанувати мистецтво. Кожен приніс із собою неоціненний скарб: любов до музики, танцю, драматургії, а ще - доброзичливість у серці і бажання творити.

Оцінювали виступи юних артистів поважні та неупереджені судді:

вона точно знає, що таке талант: голова журі, директор сільського будинку культури Леся Гаврилюк.

Члени журі:

- ініціатор багатьох шкільних справ, на її рішення, затамувавши подих, чекає кожен учасник конкурсу: директор школи Наталія Майданік;

- шукати та розкривати співочі таланти - її покликання: директор Мошнівської дитячої музичної школи Людмила Гончаренко;

- вона готова підтримати кожного, але підтримку і заохочення отримують лише найкращі: заступник директора з виховної роботи Віта Гуля;

- молодий, амбітний, професійний: керівник гурткової роботи Мошнівського БК, депутат сільської ради Влад Батировський.

Учасники виступали у трьох номінаціях: "Вокал", "Хореографія" та "Театральне мистецтво". Лунали пісні, розігрувалися жарти, показувалися сучасні види танцю! Все це зібрало повний зал глядачів, які вдячно підтримували артистів дружними оплесками.

Конкурс вкотре підтвердив відому істину: талант, як і будь-які здібності, потребує постійного тренування і практики, все залежить від наших бажань і зусиль. Тож вітаємо учасників та переможців і зичимо досягнення нових творчих висот!

Дирекція школи висловлює подяку членам учнівського самоврядування та педагогу-організатору Анжеліці Моісеєвій за підготовку та проведення мистецького конкурсу.

Пропонуємо переглянути світлини зі свята.

/Files/images/8.jpg

/Files/images/2а.jpg/Files/images/1а.jpg


/Files/images/3а.jpg/Files/images/4а.jpg/Files/images/5а.jpg/Files/images/6а.jpg/Files/images/7а.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 584

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 05 Березня 2021

Фотогалерея