Перемога в районному етапі фестивалю ДЮП

15 березня відбувся районний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних (ДЮП), який проводиться щорічно та має на меті виховання в учнівської молоді свідомого ставлення до власної безпеки та безпеки оточуючих, задоволення потреб у професійному самовизначенні, формування поваги до професії пожежного.

Серед 11 команд-учасників однією з найяскравіших стала команда нашої школи "Крок вперед!". Кмітливі, дотепні, артистичні Ангеліна Мархалевич та Вадим Вегера, Владислава Дорош та Олександр Гусєв, Анна Вакуловська та Владислав Майор вражали журі оригінальністю костюмів, неординарністю сценарію, хореографічною і вокальною майстерністю.

Під час конкурсу "Візитка" юні рятувальники презентували основну концепцію команди, а в ході конкурсу "Домашнє завдання", тема якого "Правила пожежні знаємо - всіх навколо їх навчаємо", яскраво розвивали тематику фестивалю.

За результатами змагань команда нашої школи посіла ІІ місце та разом з командою Руськополянської ЗОШ №2 представлятиме Черкаський район на обласному етапі Фестивалю.

Вітаючи наших ДЮПівців з перемогою, висловлюємо щиру подяку всім, хто долучився до підготовки команди: керівнику і натхненнику педагогу-організатору Анжеліці Моісеєвій, заступнику директора з виховної роботи Віті Гулі, працівникам місцевої пожежної команди села Мошни, директору Будинку культури Лесі Гаврилюк, Григорію Андрійовичу Хижняку та випускниці нашої школи Олені Майданік.

Попереду у команди - серйозна підготовка до обласних змагань. Тож побажаємо її членам натхнення та творчого запалу! Ми в вас віримо, бо ви у нас - найкращі! Сьогодні ви довели, що ДЮП - це не гра, ДЮП - не робота, ДЮП - за життя наша турбота.

/Files/images/ДЮП3.jpg

/Files/images/ДЮП1.jpg

/Files/images/ДЮП5к.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 658

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 05 Березня 2021

Фотогалерея