Першій дзвоник покликав за парти

1 ВЕРЕСНЯ – День знань – особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Цього року Мошнівська школа зібрала в своїх стінах майже чотириста учнів, сорок з яких зробили першій крок у Країну Знань.

На урочисту лінійку привітати всіх присутніх з початком навчального року завітали Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА, депутат Черкаської районної ради Олександр МУЦАЛХАНОВ, депутати Мошнівської сільської ради - директор ПРАТ ЧОП "Агротехсервіс" Ігор КРОПИВНИК, директор Мошнівського сільського Будинку культури Леся ГАВРИЛЮК і заступник Генерального директора ТОВ АПК "Маїс" Сергій ПАСЄКА, директор ТОВ "Мошнівська МТС" Вікторія ДУДНИК, настоятель Спасо-Преображенського храму протоієрей Олег МАРХАЛЕВИЧ. Теплі слова для юних мошнівчан ленали з вуст директора Мошнівської ЗОШ Наталії МАЙДАНІК. Кращі викладачі і учні за результатами минулого навчального року були відзначені грамотами Черкаської районної ради і Черкаської районної державної адміністрації. Як зазначив Голова села Богдан ШКАРБУТА, всі відзначені вчителі отримають і матеріальну винагороду від Мошнівської сільської ради. Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА і директор ПРАТ ЧОП "Агротехсервіс" Ігор КРОПИВНИК відвідали і перші уроки наймолодших школярів, де, крім настанов і побажань на навчання, вручили кожному учню необхідні набори шкільного приладдя. Від учнівського колективу всіх присутніх на урочистостях танцем і піснею привітали учасники Ансамблю спортивного бального танцю "Флейм" і Вокально-інструментального ансамблю "CityLove"

Свято промайнуло швидко, яскраво й урочисто. Здавалося, ще жодного разу Гімн України не звучав так потужно, сплітаючи в одне ціле багатоголосся дітей, батьків та вчителів.

Вітаємо всіх із початком вдалого підйому сходинками знань і бажаємо нових досягнень і перемог!

Кiлькiсть переглядiв: 562

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 05 Березня 2021

Фотогалерея