Повернутися до звичайного режиму

Перемога там, де є рух вперед.

Чотири роки команда Мошнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів «Нічні Кажани» під керівництвом Віти Гулі, Вячеслава Дерев’янка та Лесі Константинової йшла до перемоги. І сьогодні ми її досягли, - здобувши Перше місце у загальнокомандному заліку на фінальних змаганнях районних команд «Юних Друзів Прикордонників» Черкаської області, які проводились на базі Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота.

Це стало можливим завдяки наполегливій праці учасників команди, а саме: Владислави Дорош, капітана команди, Ярослава Шевченка, прапороносця та членів команди Кірілла Буваки, Дмитра Чередника, Євгенія Філіпчука, Максима Запісочного, Владислава Воронова, Марії Крамар та Оксани Постригайло. Оксана не була в основному складі, але допомагала і підтримувала команду протягом усього часу тренувань і на змаганнях.

Хочеться особливо відмітити нашого супер-капітана Владиславу Дорош, нашу Владусю, ученицю одинадцятого класу. Влада прийшла у команду у восьмому класі, така маленька, але дуже наполеглива дівчинка й усі ці роки була в основному складі команди. І ось, вона уже у випускному класі. Ці змагання для неї були дуже важливими і відповідальними.

Вітаємо із перемогою найкращих стрільців команди Марію Крамар й Дмитра Чередника.

За підтримку команди у підготовці до змагань дякуємо Богдану Шкарбуті, голові села Мошни, Наталії Майданік, директору Мошнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Людмилі Григорчук, начальнику відділу освіти Черкаської районної ради, Євгенію Курбету, військовому комісару Черкаського обласного військового комісаріату, Вікторії Дудник, директору СТОВ «Мошнівська МТС», Ігорю Кропивнику, директору ПРАТ «АГРОТЕХСЕРВІС", Олегу Деркачу, голові ГО «Об’єднання Патріотичних Сил», депутату Черкаської районної ради,
керівництву компанії групи "Маїс" - Сергію Терещуку, голові ради директорів та Сергію Пасєці, заступнику генерального директора з продажів ТОВ АПК "Маїс".

Окреме спасибі волонтеру Григорію Константинову, заступнику керівника підрозділу ГО «Група Патріот» в Черкаському районі за підтримку й допомогу у підготовці до змагань та виховання у молодого покоління глибокого патріотизму, любові до рідної землі й ратної справи.

Кiлькiсть переглядiв: 528

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 05 Березня 2021

Фотогалерея