Свято квітів у школі

Хай знає весь світ про казкову країну, Де синєє небо і жовті поля. Хай квітне щаслива моя Україна – Найкраща, єдина і мирна земля!

/Files/images/DSCN3300.JPG

Свято квітів – кого здивує така новина? Щорічно воно проходить практично у кожній школі. Його називають традиційним – і з нетерпінням чекають того дня, коли можна буде представити на огляд шкільної громади результат спільної творчості учнів, класних керівників та батьків: оригінальну й неповторну квіткову композицію чи букет яскравих осінніх квітів, дібрані з любов’ю і фантазією, кожен – унікальний у своїй витонченій красі.

Тему цьогорічного свята: «Україна – єдина і мирна країна!» - запропонували одинадцятикласники, і її підтримала вся шкільна спільнота, адже у напруженій суспільно-політичній ситуації вона є надзвичайно актуальною. У букетах і композиціях символи державні й символи народні переплелися, як квіти у вінку. А захист школярами представлених робіт яскраво засвідчив ріст серед них патріотичних настроїв, віри у неподільність нашої держави, її незалежність та мирне майбутнє.

Не вмре твоє святе ім’я! Йому, як сонцю, вічно пломеніти! І буде пісня зроджена твоя, Мов океан розбурханий, гриміти...

Хай буде мир і щастя, хліб і воля, І дружба між народами всіма. Хай лине щира пісня серед поля, І згинуть туга, горе і пітьма, А буде радість, сонце, диво й свято, До серця ласка горнеться ясна. Хай у дитини буде мама й тато, А на душі у кожного — весна!

Кiлькiсть переглядiв: 601

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 05 Березня 2021

Фотогалерея