День відкритих дверей у райвідділі міліції Черкаського району

День відкритих дверей у райвідділі

23 грудня 2014 року у райвідділі міліції Черкаського району проходив День відкритих дверей. Учні 10-11-х класів Мошнівської школи вирушили на цю зустріч разом із заступником директора з виховної роботи Гулею В.Б. та соціальним педагогом Константиновою Л.М.

Зустріч проводили начальник сектору кадрового забезпечення Черкаського РВ УМВС, Сенченкова О.В., начальник дитячої кримінальної міліції Чеберяк О.М. та інші спеціалісти райвідділу.

Майбутні випускники школи дізналися про вищі навчальні заклади, які готують спеціалістів для роботи у правоохоронних органах, перглянули відеофільм про роботу УМВС України.

Спеціалісти райвідділу чітко, лаконічно познайомили присутніх зі специфікою своєї роботи, на прикладах розповіли, як працюють дільниці, служби охорони тощо.

Потім учням продемонстрували валізу експерта-криміналіста, а діти мали змогу розібрати і зібрати навчальний автомат та пістолет, ознайомитися із різними спецзасобами, приміряли спецформу: бронежелет і шолом. Ну і звичайно, сфотографувалися на згадку.

Усі учасники зустрічі залишились задоволені.

Кiлькiсть переглядiв: 463

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 05 Березня 2021

Фотогалерея